Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 57 (På ljudspelare)



Prydnad

Slit
och plikter!
Kom jag dit,
att skriva dikter
med lite tid,
med lite frid,
så var det fromt
livets själva syfte,
men hur jag bar och lyfte
har målet gapat tomt.
Jag gick i tunga dagar,
styrd av onda lagar,
men även nätter har ett slut,
du visade på vägen ut,
det fanns i tunnelns ände
ett ljus som solen sände.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-23 09:37



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Snyggt, instämmer med båda nedanstående
2018-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra diktat och rimmat om ljuset, som uppenbarade sig!
2018-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP