Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 29 (På ljudspelare)



Prydnad

I dagar för njugga
stod jag i tillvarons skugga
och ställde min fråga:
Finns det en låga
som värmer en frusen,
en av de tusen
som går här och fryser
och hyser
ömkliga tankar
så modlöst och trist?
Finns det till sist
någon som skrev
det dyraste brev
som kommer med posten
och driver bort den kyliga frosten?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-07 10:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Undringar en människa kan ha, väl fångade i superbra rim.
2018-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Ett handskrivet brev sprider värme.
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP