Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trees trespass

You are nothing, but trees in a warm setting.
Robust, crawl-like.
Governed, most by yourself
Slinder, up-walk.

You are trees,
but nothing,
in a warm
setting.




Fri vers av Klonnoss
Läst 119 gånger
Publicerad 2018-05-15 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonnoss