Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig ...

 

 

vilsna tankar söker tröst

förnimmelse av närhet gömmer sig bakom gråtande bokstäver

ett hav av kärlek drunknar i mörkret

men snart återgår dagsljus till själen




Fri vers av Rise Little One
Läst 235 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-02 20:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... det nya dagsljuset i själen ... Tar till mig - tack!
2018-10-09

  Lars Hedlin
Känsla i beröring!
2018-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Känsligt och berörande skriftat om saknaden av en älskad människa.
2018-10-03

  Quasimodo
Ett bra uttryck för det att ljuset alltid återvänder!
2018-10-03

    Max Poisé
Jaa! Snart reser sig solen igen och lyser på ditt ansikte! Tack Thu!!
2018-10-03

  S~A •••
Så fint
2018-10-02

  Janina Kaminska
Berörande
2018-10-02

  Blomma-Stjärna VIP
det är själens mörka natt
när den älskade är saknad
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One