Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten vriden morgontanke ... Ordet lagom har sitt ursprung från Vikingatiden Mjödhornet skulle räcka laget om ...


Om att älska lagom ...

... tycker jag absolut inte ...

Är ju ingen vandringspokal!

 

_____________________

Publicerad här tidigare i oktober 2011




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-16 00:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kärleken är evig, men föremålen kan växla
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP