Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftena på botten av ditt glas

Jag darrar och det går ett surr genom huvudet
Föreläsningssalar är på något sätt allt jag har
det är på något sätt ett förslag
att sluta rulla ihop tjugor och dela linor på glas


Men jag vet inte, jag vet inte vad
Jag vet inte hur och letar efter var
var gömde jag zippen och borde jag inte vara klar
Äsch, ta det sista för det är ju typ inget kvar


En av våra mest välkända recitationer
välj livet, välj familj, välj pensioner
eller välj organiska substanser, eufori och hallucinationer
Lev i variationer, när du ser gryningen så sjunker solen i reverse movement
Jag tar mig genom allt från fenylaminer till katinoner
livet gav mig lemonad, men jag tar en shot, salt och ber om citroner

När natt går till dag och du har lämnat alla löftena du gjort på botten av.ett glas
Du är osäker på pulvret som är kvar, men hungrar efter mer extas
Vart ska allt sluta, vart tar jag vid?
Slår på TV'n till Trainspotting, Perfect Day med Lou Reed
Oh darling, isn't it Beautiful to be free?





Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-16 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen