Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors tas bort lite överallt och nu i min hemstad

Sorgens dag i min lilla hemstad
men även ilska över att korset
monterats ned och även att en kristus
staty tagits bort från kyrkan
människor är så upprörda
varför görs denna handling?
varför plockas kors bort?
stör det en del människor?
kan det möjligtvis vara så att
de känner sig kränkta av kors
och kristna symboler som tillhör
svensk kultur seder och tro?
nu får det vara nog med
nedmonteringar av kors
jag är kristen och korset
ska stå högt och lysa över
svensk jord med stolthet
jag ska skaffa mig ett ännu
större kors runt min hals
och kämpa för att det blir
ett slut på detta pågående
de som tagits bort ska i
framtiden sättas tillbaks!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-16 01:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen och till Twitter.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP