Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja modersmål


jag slits från alla jag tidigare älskat
missiler
vi slungas år olika håll och jag och du splittras från det vi
vi varit bekväma i

jag tycker jag går framåt och du tycker du går framåt men framåt är inte samma håll för oss båda

Ingen förstår mig längre
jag lämnade mina rötter och tappade mitt språk,
deras oförstående ansikten talar klarspråk
men jag känner snarare

att jag äntligen rört mig i mitt modersmål
en hel underbar vårtermin
och nu är tillbaka
i krystade b-språkslektioner


Kanske slits jag inte bort från något
kanske går jag helt självmant
vidare

utan att hålla någon i handen




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-16 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel