Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öjliga frågor!


Skulle kunna vara ett barns fråga, ni vet när de ställer om-

Hur varmt är det i Varmare breddgrader?




Bunden vers av Mim
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-16 06:09



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Härligt, Mim
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim