Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutten frukt

Bland poeters skara
Dväljs obehaglighet
Sprider otrivsel
Skrämmer bort




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-16 06:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tyst lyser sidan, tiden får man bida
2018-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Visst, det måste var och en göra.
Bibeln gör klart för oss att alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud. Det är ingen smickrande bild Guds Ord ger av den annars så överskattade mänskligheten.
Men vi får också se vägen till lösningen. Om vi vill.
Försoning är ett nyckelord i sammanhanget.
2018-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Ja, varför skulle poeter vara ett undantag?

2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén