Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ingen ska få trampa på mig

det är tidig morgon

lite kylslaget

solen har börjat värma så smått

jag är på väg ill mina fyrfota vänner

i dag ska vi umgås nästan hela dagen

utom den stund jag ska gå

och ha gympa

tänker mycket där jag går efter vägen

ser hur kabblekan slagit ut i diket

där bäcken rinner stilla fram

jag njuter av min promenad

denna stilla tisdagsmorgon

i mitten av maj

det är då jag känner

ingen ska mera få trampa på mig

jag ska inte sluta det jag tycker

så mycket om att göra

jag ska försöka stänga av

när jag får elaka kommentarer

för det jag gör och känner så mycket  för

plötsligt känner jag lugnet inom mig

jag har bestämt mig

jag ska göra det bästa av mina dagar

som finns framför mig

idag ska jag glädjas åt att få

tillbringa dagen med mina fyrfota vänner

Alba och Ida

jag ska gå till gympan utan att känna ångest

i morgon är en annan dag

vad den har i beredskaå åt mig

står skrivet i stjärnorna

 

anits 16 maj 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-16 09:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du har bestämt dig och ha det så gott...
2018-05-26

  Lars Hedlin
Väldigt bra där vännen kram
2018-05-21

  Eva Helene VIP
Kloka tankar på din vårliga promenad som du beskriver så väl.
2018-05-19

  morgonstjärna VIP
bra låt ingen trampa på dig, gläds åt dagen i dag. fint om kabbelekan under promenaden, den lyser så vackert i ljuset.
2018-05-17

  aol
Sant låt ingen trampa på dej , bra skrivet och tänkt vännen.
2018-05-17

  Niliboy
Allt det vackra gläder oss, å med tiden lär vi oss å skinnet på näsa blir som läder! Ha ha
2018-05-16

  Bibbi VIP
Amen!
2018-05-16

  Solstrale VIP
Mycket bra beslut, låt din själ visa dig vägen, och bli icke mer förlägen över enträget klagande strunt, kasta bort de alla i en och samma bunt, skriv där en etikett "dessa far bara med ovett och skall ovett ha" ...
2018-05-16

  Larz Gustafsson VIP
"Ignore the bores", som ett band från Nordirland sjöng.
Ignorera tråkmånsarna/de som tråkar dig.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP