Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttänkt

Så glad man blir när man blir varse att

någon tänkt till; 

det är ju så sällsynt;

när det gäller någon praktisk

och underlättande detalj

i kläder eller något annat

som  behövs i daglig användning




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-16 11:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja man blir rent av fnoskigt glad i sådana stunder, någon har tänkt... :)))
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP