Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gammalt gubbslem

Vet du om att du pratar högt
och att jag hört varenda ord du sagt.
Hur jävlig du tycker att jag ser ut
och hur ont du har i din rygg.

Din fru hon lämnade dig för du gav henne inge ro.
Du söp och spelade bort hela din ekonomi.
Du satt dig själv i skönastete sits
och din fru satte du bredvid.

Du skriker ut dina tankar och värderingar .
Du låter inte någon annan säga sin sak.
Du klarar inte av ett nederlag
Jag tycker att du är ett enda gubbslem




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-16 14:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Realism som tyvärr är vardag för många män, de har ännu inte hittat hem, de känner sig inte igen, och sen vill de inte kännasvid vilka de själva gjort sig till - en slags oförmåga som pga av en daltande omgivning gett dem lejd att utveckla slemgubben under... :(
2018-05-16

  Jan Widströmer VIP
Ett berörande porträtt av en personlig tragedi, men jag tycker sista raden skämmer, då den gör den observante poeten till en enkel gubbhatare och därmed förlorar i trovärdighet.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream