Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig ...

... och längtar 
din närvaro
din hud
din röst
nära tätt intill mig ...

Önskar jag vore hos dig nu ...

Ty allt jag saknar i min existens
är dig och allt som är du ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 1083 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-16 16:20



Bookmark and Share


  aol
Underbart vemodsvackert och med så djup känsla.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP