Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kuriosa: Thore Skogman och Carl Jularbo spelar in två låtar 1961. En av dessa heter "Tänk om jag kunde spela dragspel som Calle Jularbo."


Skogmania


I blågul

flaggkostymering

ordjonglerade

han ständigt fram

en dansvänlig räcka

som nog skulle räckt

till en hel

Malungsväcka



och låt oss tro

han med rim och reson

hjärta med ton

till sväng

och dragspelsdon

innerst inne helst

ville texta

Jularbo.




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-16 16:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Två gedigna folkhemsunderhållare.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP