Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du mig?

Har du glömt av mig
Du kanske inte såg mig
Eller bryr dig ej




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-16 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream