Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevingade ord på latin

Poeta nascitur, non fit

Man födes skald, man blir det ej

 

Är man poet så är man

Det går inte att avlägga examen till

Och det går inte att söka jobb som

Och det går inte att påstå sig vara




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-16 20:14



Bookmark and Share


    Lars J
Poesin är bara ett känslornas och tankarnas verktyg som kan antingen bemästras eller hanteras
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP