Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var dock ännu en del i affirmationsprocessen ...


Att du nu finns ...

... i mitt universum
och med din blotta existens
i mitt liv

skänker mig
en växande lyckokänsla,
livsglädje och framtidstro ...

... får mig 
för första gången på länge
känna att det finns skäl
att åter våga tro
på livets makt och gåva
att men mig väl ...

... och att jag tillsammans med dig
kan få känna den tillit och trygghet
som jag inom mig vet
är det som måste till
för att känslan av själslig 
lust, nyfikenhet och sinnesro
åter ska få förutsättningar att bli till verklighet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-16 20:22



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbar text!
2018-05-18

  Solstrale VIP
Superbt! :)
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP