Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tändvätska


Gnidande kroppar
skapar en stark glöd
tänder kärleken




Bunden vers (Haiku) av överlevaren VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2018-05-16 20:31



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Ömsint och vacker!
2018-07-15

  Gin83
Intensivt och passionerat
Känner verkligen värmen och känslan av hud mot hud.
Starkt och väldigt träffsäkert i sin känsloförmedling
Riktigt bra
2018-06-11

  Öknens Ros VIP
Kärlekens varma låga.
2018-05-17

  ULJO
SANN KÄRLEK ÄR SÅDADAN
2018-05-17

  Quasimodo
En närhet som som brinner het, en inre glöd som håller kärleken, vår längtan, vår lust levande!
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP