Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bellman (På ljudspelare)



Prydnad

Skål, du lilla,
skulle jag trilla
omkull
full
av din blick
fick
jag skråla min sång,
ding och dång,
och skicka ett bud
till min gud,
jag har funnit min brud,
bjuden till gäst
på tillvarons fest.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-19 09:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Glada rim som träffar rätt
2019-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra känsla i dina ord!
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP