Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever blomstrar inom mig

Som jag saknar mitt före detta
fina lilla blomstrande fosterland
glädjen var mer närvarande och
skratten hördes oftare i samhället
tryggheten och säkerheten var
en självklarhet och gjorde så att folk
kunde gå omkring mer obehindrat
rädsla för oprovocerade attacker
fanns inte på den svenska kartan
man kunde vandra ensam utan
att hela tiden oroa sig för detta
hela samhället var fridfullare
ett lugn som ingav förhoppning
drömmar grodde och hjärtan
bubblade mer av livsenergi
livet var helt enkelt roligare
jag saknar mitt fosterland
jag vill ha tillbaka det som var
nu finns bara spillror kvar..
att politiker låtit det bli så här
visar på vilka hjärtan de bär
Sverige jag kämpar på för dig
du lever blomstrar inom mig





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-17 00:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2018-05-17

  aol
Känner igen och håller med dej i din Sanna skrift,
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP