Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deluxe model...

Levde snabbt utan följe,
solen gick upp och ner,
tills dina kalla ögon tog mig bort,
darrar inunder din närvaro,
rör på din hud,
tills du berättar för mig att gå hem,
eftersom natten är borta,
innan mörkret faller,
och dagens ljus känner dina ögon,
' for this I'm here ',
forever alone, för evigt.
en ära få accepterar ...




Fri vers av JonasH
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-16 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH