Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla människor har lika värde! Men universum har kanske inget tombola.


Universums tombola

slumpade det
sig verkligen

att generationers
ansträngningar
inte spelade
någon roll
för vem

jag blev




Fri vers av Bengt VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-17 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP