Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrum


Inte lätt att förstå
att en enda människa
kan lämna ett så stort tomrum
saknaden är rymden mellan raderna
en hel värld
kan få plats i detta mellanrum

fågeln du bar på din ena axel
när du kom
sjunger ännu i tomrummet
mellan revbenen
du klev in i hjärtat mitt
och tog det med dig

när du gick




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2018-05-17 08:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fina ögon du har kram <3
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP