Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess på jobbet

Alla ser på mig
De pratar om maskiner
Vill inte lyssna




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-17 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream