Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mörkt spöke

Ett mörkt spöke tornar upp sig

mot höstens valhorisont

Det är så mörkt

att jag inte vill uttala namnet

eftersom av gammal hävd

ska man inte uttala det ondas namn

för då kan det ondas namn

uppenbara sig och bli verkligt




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-17 09:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa.Tur man ej är
någon Saida bara
enkel skrivare!

2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP