Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag en främling

Här är jag en främling
mig känner ingen
jag känner ingen
ingen ler
ingen ser
jag är bara en besökare
en sökare
en finnare
gamla gator, för mig nya
leder bort
villande vägars mål
jag längtar inte hem
att gå vilse litegrann är inte farligt




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-17 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm vi är nyfikna sökare och ibland kan vi gå in på en tvärgata som antingen ger mycket eller så får vi vända om för brandväggen.
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP