Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepningarnas encyklopedi

Jag skriver ett brev
några rader till en tidigare
version av mig själv

Möt mig längs vår vanliga väg
den som svänger
när den borde vara rak

Varje liten dallrande sekund
är vårt magiska ögonblick
en upprepningarnas encyklopedi




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-17 11:12



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Underbart! Så vackert och rörande. Tack!
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP