Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om Tankar!

Antingen kunde tankarna vara flummiga och dröna omkring i hennes huvud! De tankarna ledde inte till någonting!
Eller; Så var det så, att en tanke kom, den föddes kan man säga, i hennes medvetande.
Den utvecklades, för att mogna tills den grad, den dag när den var färdigutvecklad -alltså Mogen!

Så kunde man säga, att alla tankar som upplevde de utvecklingsfaserna tillsammans med henne(Utom drönartankarna) blev mogna, ibland blev de till och med Brådmogna, det kunde handla om tankar som inte accepterades(Var de uppe för diskussion?), eller människor som tyckte, att Genom hennes texter, eller Konstnärskap, var hon "bara för mycket"!
Men om man bortsåg från allt negativt som en betraktare av hennes verk, kunde betrakta, så var det ju så att Alla hennes tankar, som satts på pränt, (I allafall här på poeter) Var mogna!

Hennes tankar var ju mogna utifrån hennes (Konstnärinnans sätt att betrakta sitt eget), Vem var hon, som hade skrivit alla dessa texter?




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-17 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim