Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan lust och fägring stor



Tornsvala.Tornsvala
Säg mig vem i luften
Du svirrar för?

Är det kanske för Bo
Ända bort i Örebro

För hans helige andes
Tro. Där han sitter med

sina missar på sin balkong
Och spanar ut över nejden

Mot Domkyrkans torn
Och klingande klockor

Tornsvala.Tornsvala
Säg mig

Är det kanske även för
oss andra som fäster vårt

Hopp på dina sirlande
Skrin och susande vingar

Fyllda av liv högt i det blå

Där vi vandrar omkring
nere i det vardagligt grå




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-17 12:09



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Du målar bilder med dina ord.
2018-05-23

  Stefan Albrektsson
Snyggt med repetitionerna - blir storslaget! Bildrikt, och ett särdeles förträffligt drillande sjung i "på dina sirlande / Skrin och susande vingar"!!
2018-05-18

    ej medlem längre
Ja,denna gick rakt in i mål".
2018-05-18

  Solstrale VIP
Svalor tilltalar mig alltid, denna är wow! :)
2018-05-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat! Jag ser fågeln framför mig.
2018-05-17

  KattenKin VIP
Vackert. Gillar upprepningen och slutklämmen.
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP