Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vart tvingad

att ställa mig i mörkret för att kunna se ljuset
För att kunna se stjärnorna däruppe i himmelen
För att kunna se stjärnstoft ifrån en och annan
sedan länge bortgången vän
då jag själv en dag kommer att få gå den vägen...

Jag vart tvungen!

Ken Cassel
17/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-17 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel