Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du åkte ut

du var en bluff
men nu är du inte så tuff

du åkte ut
ditt roliga är slut

vi vet att du redan är tillbaka
som Fågel Fenix har du återuppstått ur askan

eadem mutata resurgo
"förändrad i mig själv återuppstår jag densamma"

myntat av matematikern Jacob Bernoulli
men vi ska nog dig bevaka

blir du för uppblåst igen
så kommer vi kanske med nålen...

nålen för uppblåsta egon
och så säger det POOF!




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-22 17:33



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Haha.

Jo, här finns det gott om bluffmakare och lurendrejare...
2018-05-22

  Öknens Ros VIP
hmm...bluffmakare här på sajten?
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP