Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild innan utefrukost

 

 

 

flyger till talltopp

skatan dröjer spanande

knixar vidare

 

morgonens fågelstråkar

översvämmar trädgården




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-17 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg