Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 5 maj 2018


Bekräftelse

När någon gjort något bra
självklart ska den beröm ha.

Om man som liten beröm hade fått
Tänk, så mycket bättre man i själen mått.

Självkänslan är nere på noll
man osäker blir som ett troll.

Man ofta använder orden ursäkta, förlåt
sedan är det lätt att falla i gråt.

Mycket beröm man kan ge
resultat får man snart se.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-17 15:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltid gott att få uppmuntran...både den som ger och får blir glad...fint...
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning