Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer

Mer
Ta mer
Ge mer
Se mer
Förstå mer
Känn mer
Uttryck mer
Fånga mer nu
Mer intryck
Mer solstrålar
Mer färger
Mer glädje
Mer extas
Mer hopp
Mer uppskattning
Mer värme
Mer omtanke
Mer förändring
Mer motstånd
Mer revolution
Mer blommor
Mer skönhet
Mer vingar
Mer abstrakt
Mer frihet
Mer komplexitet
Mer substantiv
Mer dem lek o kel med rem
Mer mer mer
Mer nonsens
Mer liv
Mer drömmar
Mer fantasi
Mer ljus
Mer löv i vinden
Mer resonans
Mer anknytning
Mer relevans
Mer spontanitet
Mer överraskningar
Mer konst
Mer musik
Mer poesi
Mer ord




Fri vers av Bakom ridån
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-17 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bokmärkt som vanligt. Inte är det lätt att vara undflyende när em ser
2018-05-23

    ej medlem längre
Det som vill mer. Dessa som ser mer. Kan kanaliseras till människor som - Du och jag. Vi är dessa som kommer lämna avtryck i historien. Rätt eller fel. Men destinationen är MER.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån