Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pladder.

Vatten hålet gäckade mina ögon
i går sågs där älgbarnen. Morgonljuset
skapar ännu drömbilden oskarpt dimmig.
Sannolik vårbild.

Brölet från en moderlig omsorg hördes
hela tiden med ängslan varna, manar.
Hösten med sin lövfällning ännu framtid.
Sannolik pastisch.

© Bosse 17 maj 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-17 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten