Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommunikation


Va sa du

Jag kan väl fan inte
lyssna på allt du säger
Du är så tyst nuförtiden




Övriga genrer av Hille
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-17 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille