Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyligare igen



värmen
skämde bort oss
snart behöver vi en braskamin
vinden talar tjurigt
ruskar om håret
på skuggan
dansar omkring bland löven
i klockriket
träder in i lövkronan

ut i verkligheten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-05-17 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP