Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till ytan

Hon visste inte
en gång för
länge sen
att det blinda
skymde skuggan
Kärleken var ung
o ytligt vacker




Övriga genrer av Hille
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-17 19:15



Bookmark and Share


  jba VIP
Bra!
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Hille