Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns

Jag tror att det finns en gräns
till slut kommer ingen orka med mig
då finns inget kvar




Fri vers av Ananas
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-17 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en förmåga att hamna i precis rätt antal ord och rader för att få fram det du vill. Gillas!!!!!
2018-06-23

  Bo Himmelsbåge
Joo... vi kommer från "nothing"
och går mot "nothing"...
men... under tiden kan Du betyda mycket för någon...
Du är inte ensam...!

2018-05-17

  jba VIP
Vilken sorg du uttrycker med så få rader - vackert och oroande.
2018-05-17

  M:tin
Sorgligt skrivit av en sån fin tjej!
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas