Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuven

som energitjuv
du – i en helt egen klass
du var ett svart hål

du är borta ur mitt liv
nu – men jag är ännu slut




Bunden vers (Tanka) av Tomas Karlsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-17 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP