Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi simmas i oceanen Allan


Droppen


Regnet föll
Blev på våta löv
Droppe stor,
Stor nog att
Släppa tag
Försvinna i
Pöl som brast
Mot bäcken rann
Ej längre droppe
Där i att se
Uti älvens svall
Forsande mot hav
Havet
Som blott droppe var




Fri vers (Fri form) av Okande VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-17 22:58



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den här var bra, originell och så fint presenterad.
2020-09-05

  danne //
Att känna sig som en kugge i ett hjul.

Du har fångat det på ett skört sätt
jätte fint!
Tack du Okande för dina rimmande ord..
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP