Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte vinter

vi behöver inte vinterkläder längre -

det är så skönt att vandra i kvällningen under grönskande träd
vi möter svarta, vita, svartvita, bruna katter
liggande i gräset, smygande under buskar

en doft av blomster vita
rosa och lila syrener -





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-17 23:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Det spritter i kroppen nu!
2018-05-21

  Janina Kaminska
Vårkänslor så fint beskrivna.
2018-05-21

  Karina"Kia"
Njuter och känner ..mjukvackert och en känsla här!
2018-05-19

  aol
Så härligt diktad vårkänsla.
2018-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat om det ljuvliga under vi ser!
2018-05-18

  Marita Ohlquist VIP
En ljuvlig årstid att njuta av!
2018-05-18

  Feliaxel VIP
Underbart att känna värmen
2018-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är skönt att kunna hänga täckjackan åt sidan.

2018-05-18

  ULJO
Så härligt med tiden nu
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP