Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi borde prata

vi borde prata om det här
men det är ju just det man inte gör

man bara fortsätter – dag ut och dag in
tills det är för sent för att lösa problemet
genom att prata




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-17 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan det bli för sent?
För sent för försoning?
Tanken går till Sten Selanders dikt "Spela kula".
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP