Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker i takt men dansar fritt.



Du gungar i takt till musiken
ditt hår
luktar så gott.

Ser in i dina vackra ögon
som skimrar
i evigt blått.

Jag känner din värme
och glädje
som du strålar ut.

Står här och önskar stilla
att natten aldrig
ska ta slut.

Men inser att vara tacksam
för de drömmar
som du skänkt.

För du är den vackraste tanke
som jag
någonsin har tänkt.




Fri vers av Whero
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-15 12:28



Bookmark and Share


  WyS VIP
Såå fint!
2019-07-31

  Mona Nordkvist VIP
Vackra tankar, vackra drömmar ger vackra känslor.
2019-02-15

  Anna Hägglund
Väldigt vacker känsla du förmedlar fint! :)
2019-02-01

  Lottie Ålhed VIP
Texten flyter drömskt och vackert fram Fint!
2019-01-17

    jesse james
Vackert/JJ.
2019-01-16

  Stisse
Vackert och fint flyt. Innerligt och en påminnelse om att vara tacksam för det man fått.
2019-01-15

  prinscess VIP
Så vacker,så att man svävar drömmande genom texten
2019-01-15

  MissFluff
Jag tycker att namnet på den här texten var poesi i sig själv. Så fint.
2019-01-15

  Angel of love
Väldigt fint skrivet.
2019-01-15

  Ezmeralda VIP
Så vackert.
Jag blev glad och varm i själen.
Den vackraste tanke som du någonsin tänkt. Säger allt.
2019-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero