Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte ditt namn.

Varför saknar jag så mycket att tänka på dig.

Varför skrev du en text som aldrig lämnat mig.

Varför verkar du alltid vara någon annan stans.

Varför lever alla som om min kärlek inte fanns.

Men i allas vackra ögon din stora längtan jag ser.

Och i alla mina drömmar så står du där och ler.

Varje gång tror jag du ska säga kom i min famn.

Sen så inser jag att jag inte ens vet ditt namn.




Fri vers av Whero
Läst 404 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-18 00:51



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så många frågor och längtan utan svar.
2019-07-30

  Lottie Ålhed VIP
Berörande text
2019-05-04

  prinscess VIP
Vacker och gåtfull text
2018-09-18

  Eponine
<3
2018-09-14

  Angel of love
Gåtfull och verkligen bra text.
2018-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande och fullt av känslor...
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero