Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var november, kallt som ända in i, det hade snöat och vinden var kall som ända in i och det var mörkt som ända in i och det var 2004


Försök till att tina upp en sen kväll i november

Försök till att tina upp en sen kväll i november

Här står jag nu på isig gata
mitt i vinterns råkalla vind
allt jag ser är en vit och svart skata
och tårarna rinner ner på min kind
så fjärran från sommarens Sussie
som for förbi här på vägen grenslandes sin Moto Guzzi

liksom i en nutida sägen
jag saknar mina barn,
alla fjårton längtan är stark,
liksom min vilja jag saknar en mc,
vars namn var Norton
liksom sommarens dans över äng och tilja

ja, jag kunde tyvärr inte komma på
nå bra slut liksom,
sådär som det ju är ibland,
liksom längtan i november
från ett kallt sverige
och iväg så där till ett annat land.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 1045 gånger
Publicerad 2006-06-07 23:04



Bookmark and Share


    Erika H
så där alldeles lagom upptining av kall november
liten doft av sommar, inte hetta
bara ben, inte bröst
och längtan efter
så ända in i många...
barn
huj!
erika
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP