Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Min framtid var alltid så upptagen
Av allt som fångade in
Och fängslade
Men inte på det sätt som jag behövde bli infångad och fängslad av

De ensamma nätterna och de mörka dagarna var ett bevis
Men det uppfattade jag inte
För tillvaron var ju sådan
Tänkte jag

Jag la jag märke till att framtiden också verkade vara dåtid
Allt det som skulle hända enligt framtiden hade redan hänt
Ok
Livet är ett nu där dess framtid är dess dåtid
Det verkade vettigt

Men nej då, for kvickt upp i sinnet

Jag kände
Att något fullständigt helt annat märkligt fängslande fångade in mig

Du

 

Mihkel på Youtube - Queen of Fire




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-18 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP