Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan som uppfyller mig ...

... när jag tänker på dig
är hur innerligt oändligt mycket
du betyder för mig ...

... och hur mycket jag älskar dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-18 06:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En ljuvlig känsla...
2018-05-26

  Kungskobran VIP
Du ger mig insikt
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP