Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgerna och modet börjar leva igen

Färgerna och modet börjar leva igen
De är ett gytter utav ivriga röster
Ljusa och mörka, dova och kittlande
Olika tempo.
Som pusselbitar som vänder och vrider på sig
i ett motiv som är i ständig förändring.




Prosa av Feminaz
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-18 08:53



Bookmark and Share


  Jaseph
Livets mångskiftande, färsprakande, föränderliga under möter oss i denna uppmuntrande dikt. Ordet "gytter" i andra raden är mitt favoritord i denna dikt.
2018-05-20

  morgonstjärna VIP
det är vackert hjärtat slår fort
2018-05-18

  Cikoria Blå VIP
Fin beskrivning av hur det (livet) kan vara.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz